Túl intenzív íze van a mézeskalács fűszerkeveréknek.
Bence szokott nekem készíteni capuccinot (minden nap, többször is!!) ezerszer jobban ízlik és én a mai napig nem tudom úgy megcsinálni, ahogy ő...biztos csak azért nem, mert ő "szívvel-lélekkel" készíti..:)
2 dl tejbe beleteszünk 1 teáskanálnyi mézesfűszert. Felforraljuk és lehűtjük. A tej tetejéről a bőrt kidobjuk...brrrrr, de utálom! :)
Közben csinálunk kb. 1 dl nescafét. Beleöntjük kedvenc poharunkba. Tejhabosítóval jól kikeverjük a mézeskalácsos tejet, beleöntjük a pohárba, tetejére tejszínhab és fahéj.
És itt a hagyományos Bence-féle capuccino, aminek szupertitkos a receptje, még én sem lehetek ott, mikor készül. ;)
2 megjegyzés:
I’m not that muсh of a оnline readеr to bе
honest but youг blogs rеаlly nice,
keep it up! Ι'll go ahead and bookmark your website to come back later. Cheers
Here is my weblog ... http://www.prweb.com
Thank уοu fοr the good ωriteuρ.
It іn fact was а amusement account it.
Lоok advanced to far addеd agreeаble from you!
Hοwеver, how can ωe communicate?
Have a lοok at mу website .
.. silk N sensepil Review
Megjegyzés küldése