2012. január 14., szombat

Játék - Pay it forward

Utálom a továbbküldős maileket...Rácz Vivient még keressük....ugye? :)

No de ez egy szimpatikus játék! :) Murphy-nél jelentkeztem 5. emberként a játékra...utolsóként. :) Kapok tőle valamit, amit ő készített..szuperjó kis meglepi lesz, sejtem. Nyertem már nála oreo kekszes fülbevalót!!! Kurvajó! :)
Gizmó, az örökbefogadott szarházi is épp játszani készül. :)

A feladatom annyi, hogy találjak 5 embert, aki szeretne tőlem kapni saját készítésű ajándékot (nem ér találgatni). 
A nyerteseknek szintén kell találniuk majd másik 5-5 embert, akiket megajándékozhatnak. És így tovább. Remélem érthető. :)

A szabályokról: 
 "Pay it forward 2012...
 I promise to make something handmade for the first five people who comment. They must in turn post this and make something for the first five people who comment on their status. The rules are it has to be handmade by you and they must receive it before 2012 ends... it can be as simple as making a friend a cup of coffee. Don't forget you MUST post this on your status and make something for others!!!

Ez egy láncjáték, amiben megajándékozod valamilyen SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ DOLOGGAL az első öt embert, aki hozzászólásban jelentkezik. Nekik szintén ki kell tenni ezt a posztot, és továbbvinni a játékot, készíteni valamilyen meglepetést az első öt jelentkezőjüknek. Izgalmas, mivel az ajándéknak 2012 vége előtt kell célba érnie, tehát igazán meglepetésszerű lehet! :) Bármilyen egyszerű dologról legyen is szó, a lényeg, hogy saját, szívvel készült ajándék legyen! :)"

Kommenteket itt várom... :)

7 megjegyzés:

Veres Renáta írta...

Szia! Én nagyon szeretnék ismét játszani veletek :)

Unknown írta...

Én is!!!!! :)

PannaKotta írta...

Húha, én is játszanék ,de vajon jelentkezne nálam öt ember? :D

Turák Kinga írta...

meg próbálom még egyszer, mivel már egyszer-kétszer próbálkoztam, de vagy elfelejtették elküldeni v vmi más miatt fuccsolt be!

Marika írta...

Nagyon érdekesnek tűnik! Úgy látom én lennék az 5. hozzászóló! Belevágok, aztán majdcsak kiderül, hogy vannak -e legalább 5-en , akik vállalkozó szelleműek , a követőim közül?!

Emoke írta...

No, akkor meg is vagyunk! Örülök, hogy jöttetek. :)

Az elérhetőségeket kérlek küldjétek meg a szaboemokee@gmail.com címre.

Köszönöm! :)

Mókus írta...

Szia! Megkérdezhetlek, milyen éttermet nyitnál, ha egy csettintésre lehetne? Megkérdek még pár bloggert, ha gondolod, tégy Te is így, kíváncsi vagyok! http://kolisgurman.blogspot.com/2012/01/ha-kajaldat-nyithatnek.html