Hozzávalók:
250 g kuszkusz
500 ml húsleves alaplé
125 g feta sajt
1 kisebb (nem spanyol) uborka
fél fej lilahagyma
olívaolaj
olajbogyó
paradicsom
fokhagymapor
mozzarella
bazsalikom
Forrásban lévő vízben feloldunk egy darab húsleveskockát. Ráöntjük a kuszkuszra és lefedve kb. 10 percig állni hagyjuk, majd jól átkeverjük.
Tetszőleges zöldségekkel variálhatjuk. Érdemes egy pici olívaolajjal is meglocsolni. Néhány óra alatt összeérleljük.
Én egytálételként fogyasztottam, de köretnek is tökéletes.
Bence így ette, csevapcsicsával.
Off: mivel a macskaszart én takarítom, érthető okokból nem kívántam a saláta mellé. :)
5 megjegyzés:
Egyszer ettem kuszkuszt, nagyon ízlett. Én simán köretként kóstoltam, de így még jobb lehet!
Én még sosem ettem kuszkuszt, de jól hangzik.
:-))))
(ez a macskaszar miatt)
Ez kettő főnek elég? Mert ha csak 2 fős akkor ebből dupla adagot kell csinálnom :)))
A
Ancsi: neeem, elég lesz ez nektek bőven. :D Szerintem legalábbis.
Megjegyzés küldése