2013. október 21., hétfő

Könyvajánló: Lucinda Scala Quinn - Etetni bolondulásig

Új szuper könyv hamarosan a T.bálint Kiadótól!!! Csajoknak kötelező... :))

Lucinda Scala Quinn, akit a TV Paprikából ismerhettek, most megjelenő Etetni bolondulásig című könyvében 300 receptet, trükköket, férfi 'nevelési tanácsokat' oszt meg. A könyv megjelenéséig (várhatóan 2 hétig, most 20 %-os előrendelési kedvezménnyel (5.950,-Ft helyett 4.760,-Ft-ért rendelhetitek meg a T.bálint Kiadótól. Ráadásul most ingyenes kiszállítás is van hozzá, és ráadásként egy 2000 forintos ajándékkupon is. Jó, mi? :)Receptek, túlélési technikák arra az esetre, ha szíved férfijaira (férjed, fiaid, apósod, ki-ki folytathatja, saját családi viszonyainak megfelelően) rátörne az a bizonyos „férfi-éhség”.

Mert ugyebár a férfiak éhsége cseppet sem hasonlít a miénkre. Mi, nők (többnyire) csendben szenvedünk tőle, ők zajosan, idegesen, türelmetlenül, morcosan, kacagva (de közben véresen komolyan), ám egy biztos: NAGYON. Cserébe viszont minden ízes falatért, főleg, ha még jó sok is, nagyon hálásak. Óh, nem úgy, hogy segítenek, mosogatnak, rendet raknak, terítenek – hanem úgy, hogy „Kösz Anya (vagy „drágám”), fincsi volt! Van még egy kis repeta?!” Elismerésük egy másik formája elsőre nem ismerhető fel, csak gyakorlott fül számára: „Anyu, komolyan ennyi volt az ebéd (vacsora, reggeli)?!” – ez férfi nyelven annyit tesz: oké, hogy rajtunk kísérletezel, finom is nagyon, de valami jó, masszív, megszokott kaja nincs is?!

Ez a könyv megtanít a legalapvetőbb tudnivalóktól kezdve arra, hogyan váljék belőled profi háziasszony, családetető anya és mesterszakács. Szórakoztatóan és szellemesen ad át minden tudást, amire a saját bőrén szerzett tapasztalatok alapján, sok év alatt sikerült szert tennie. Könyvei, főzőműsorai nem véletlenül olyan páratlanul népszerűek. Lucinda bizony képes arra, hogy szívből, okosan, töretlen lelkesedéssel etesse háza imádott férfinépét – bolondulásig. Sőt, még ennél is többre: férfi-etetési „bibliájából” a férfi-nevelés bevált módszereit is egytől egyig megosztja az olvasóval!

Nincsenek megjegyzések: