Természetesen bonbon formába töltögettem a fűszervajat. :)
Hozzávalók:
15 dkg puha vaj, 1 kis fej lilahagyma, kb. fél teáskanál só, 2 csipet bazsalikom és tubusos bocisajt
A fenti hozzávalókból, érzésre készült, amit persze lehet variálni, hozzáadni egyebeket, ízlés szerint.
A késes aprítóba beletesszük a vajat, habosra kikeverjük, hozzáadjuk a többi hozzávalót és jól összekeverjük.
Majd nyomócsőbe tesszük, bonbon formába töltjük és mélyhűtőben kb. fél óra alatt megdermed.
2 szelet bagettet a hőlégfúvóval megpirítottam, rákentem egy bonbon vajat, paradicsom, uborka és hammbekap. :)
Már maga, hogy bonbon formában készítetted nagyon ötletes
VálaszTörlésKöszi Bianka! :)
VálaszTörlésDe jó ötlet, hogy ez nekem eddig nem jutott eszembe,én is szeretem a fűszervajat!! Viszem az ötletet,természetesen,ha nincs kifogásod ellene....
VálaszTörlésRozmaring és Ibolya: Köszi :) Ugye, milyen jó ötlet?! Viheted nyugodtan!! :))
VálaszTörlésDe jó ötlet ez is! Rögtön kiszúrtam én is, hogy csak bonbon formában készíthetted! Úgy tűnik nagyon hasznosak ezek a formák! Főleg ha valaki elég kreatív hozzá!
VálaszTörlésEz tényleg nagyon jó, a fűszervaj is és az ötlet is!
VálaszTörlésKöszi Mindenkinek! :)
VálaszTörlésMekkora ötlet ez a bonbonformában készítés!! Ezt én is alkalmazni fogom! Köszi!:)
VálaszTörlésTényleg ötletes!
VálaszTörlés