tag:blogger.com,1999:blog-5738900355690039057.post8927726680125948357..comments2023-07-16T15:41:04.489+02:00Comments on Balhétterem: Kókuszlikőrös bonbonEmokehttp://www.blogger.com/profile/17012612544115466395noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5738900355690039057.post-52987426232790553572010-12-05T10:04:02.212+01:002010-12-05T10:04:02.212+01:00Látom Emő bonbon műhelyt nyitottál. Nagyon finom l...Látom Emő bonbon műhelyt nyitottál. Nagyon finom lehetBiankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5738900355690039057.post-71851058974729924892010-12-04T18:26:37.918+01:002010-12-04T18:26:37.918+01:00köszi ezt a sok infót :) Hát én ezt a hőfokmérést ...köszi ezt a sok infót :) Hát én ezt a hőfokmérést saccolom csak. Várok is kicsit a kikenéssel, figyelek is arra, hogy ne melegítsem túl, de mindenesetre próbálkozom-próbálkozom. :))) Igen, kókuszzsírra gondoltam én is, csak nincs itthon.Emokehttps://www.blogger.com/profile/17012612544115466395noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5738900355690039057.post-16016907854494200852010-12-04T17:27:20.029+01:002010-12-04T17:27:20.029+01:00Nagyon szép lett.
Én a külső réteg csokihoz nem te...Nagyon szép lett.<br />Én a külső réteg csokihoz nem teszek tejszínt, csak a csokit olvasztom fel, vagy egy pici vajat, vagy kókuszzsírt teszek. Így roppanósabb a külső réteg:-))<br />Próbáld ki, hogy nem a mélyhűtőbe teszed, hanem csak a sima hűtőbe a kikenés után.Gesztenye receptjeihttps://www.blogger.com/profile/07135240883689327837noreply@blogger.com