tag:blogger.com,1999:blog-5738900355690039057.post7094082603707766926..comments2023-07-16T15:41:04.489+02:00Comments on Balhétterem: Mogyoróvaj házilag (Bence)Emokehttp://www.blogger.com/profile/17012612544115466395noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5738900355690039057.post-786141200558526282011-08-30T19:08:02.806+02:002011-08-30T19:08:02.806+02:00Flóra: dejóóóó! örülök, hogy ízlik!!! :))) türelem...Flóra: dejóóóó! örülök, hogy ízlik!!! :))) türelem, mogyóróvajat terem :D (kicsit ugyan sajnálom ilyenkor a gépet, de elég jól bírja a kiképzést :D)Emokehttps://www.blogger.com/profile/17012612544115466395noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5738900355690039057.post-56997418106799237242011-08-30T19:01:09.715+02:002011-08-30T19:01:09.715+02:00Több helyen is olvastam, hogy kell még bele méz, m...Több helyen is olvastam, hogy kell még bele méz, meg olaj...<br />Gondolkodtam, hogy tegyek-e bele, de megfogadtam a tanácsotokat, és nem tettem. :)<br />Nagyon finom lett!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5738900355690039057.post-26720758583681294282011-02-27T09:07:13.969+01:002011-02-27T09:07:13.969+01:00Updateltem, feltettem egy fotót, mi melyik mogyoró...Updateltem, feltettem egy fotót, mi melyik mogyoróból készítjük. <br />Bence nem szokta ott hagyni a gépet, mert ezt a gépet sajnos folyamatosan nyomni kell. :( Így ő nézi és látja a folyamatot, mikor van kész, ezért írta, hogy kb. 10 perc ezzel a géppel. :) Hát próbálkozni kell, elsőre olajat is tettünk bele, meg türelme se volt Bencének 10 percig nyomni a gombot, mindenesetre olcsóbb és finomabb. :)Emokehttps://www.blogger.com/profile/17012612544115466395noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5738900355690039057.post-8321030708701265602011-02-27T08:51:55.306+01:002011-02-27T08:51:55.306+01:00Szerintem azért illik figyelni az aprítóban végbem...Szerintem azért illik figyelni az aprítóban végbemenő folyamatot, s nem úgy viszonyulni a dolgokhoz, hogy ha 2x10 percet hagyom a gépet berregni, akkor ugyanaz lesz. Mert nálam nem. Ugyanabból a 2 kilós tasak mogyoróból 2x is próbáltam. Egyszer otthagytam a gépet, fene tudja meddig berregett. Másodszor meg nem volt az még 10 perc se, talán 8, ellenben tankönyvbe illő lett.<br />Értsd alatta első az folyós volt 2 nap hűtőben tartózkodás után is, míg a második tényleg olyan mint amit elvárunk tőle. szóval én tényleg a folyamat időtartamát tudom okolni a végtermék minőségét illetően.<br />(bocs, hogy belekotty, csak kérdezted nálam nem-e más minőség volt a 2 mogyoró, meg ha valaki olvassa hátha hasznos infónak tekintheti)4Gyerekhttps://www.blogger.com/profile/18063541367274788419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5738900355690039057.post-80499333886393329952011-02-22T09:14:45.761+01:002011-02-22T09:14:45.761+01:00Ennyi??? :DD Miért nem láttam én ezt előbb?? :D Kö...Ennyi??? :DD Miért nem láttam én ezt előbb?? :D Köszi!Samyhttps://www.blogger.com/profile/11189059637504212146noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5738900355690039057.post-48189656978587061012010-12-18T13:43:12.124+01:002010-12-18T13:43:12.124+01:00Imádom, főleg sütikbe nagyon kellemes ízt kölcsönö...Imádom, főleg sütikbe nagyon kellemes ízt kölcsönöz :)Biankahttps://www.blogger.com/profile/04740852582267201615noreply@blogger.com