tag:blogger.com,1999:blog-5738900355690039057.post183525123637257462..comments2023-07-16T15:41:04.489+02:00Comments on Balhétterem: Tepsis spenót - update kaja?Emokehttp://www.blogger.com/profile/17012612544115466395noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5738900355690039057.post-10180206794576576732011-05-22T11:22:41.297+02:002011-05-22T11:22:41.297+02:00Kedves Névtelen: akkor egészségedre! :) Neked bizt...Kedves Névtelen: akkor egészségedre! :) Neked biztos hiperszuper sütőd van, örülj neki, hogy csak 15 percig kell sütnöd benne. :) Egy kis konyhaismeret igen az van, de a hűtőnkben nincs folyton hús, ez hiba? És idézőjelbe tettem a receptet, ha annyira el akartam volna térni az eredeitől nem is készítek ilyet. :DEmokehttps://www.blogger.com/profile/17012612544115466395noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5738900355690039057.post-10231304723734612382011-05-21T16:30:57.442+02:002011-05-21T16:30:57.442+02:00Valamit nagyon elcseszhettél, mert ez egy isteni k...Valamit nagyon elcseszhettél, mert ez egy isteni kaja... A képen valóban sz@rul is néz ki, az enyém egyáltalán nem ilyen. Valamint elég neki max 15 perc sütés.<br />Ha pedig hiányzik a hús, tehetsz alá csirkemellet. Csak fantázia kérdése (és egy kis konyhaismeret)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5738900355690039057.post-90258138380589863542011-01-12T21:01:46.285+01:002011-01-12T21:01:46.285+01:00ISti erre azt szokta mondani, hogy elpazarolom csa...ISti erre azt szokta mondani, hogy elpazarolom csak a drága hozzávalókat :PPP<br /><br />AnitaAnonymousnoreply@blogger.com